home

Wie zijn wij

HorecaOrders is een initiatief van collega's in de regio om collectief in te kopen en bedoeld voor bedrijven die willen besparen op hun inkoopkosten. HorecaOrders helpt individuele ondernemingen hogere kortingen te bedingen bij leveranciers door de krachten van de regionale horeca te bundelen. Van sportkantine en klein café tot sterrenrestaurant en groot zorgcentrum....iedereen kan profiteren van de kracht van HorecaOrders.

Ervaar de kracht van samen

De inkopen zijn een hoge kostenpost voor horecabedrijven. Leveranciers baseren hun prijzen op basis van een totaal volume. Door als collectief inkopen te doen, creëert HorecaOrders een groter totaal volume bij haar leveranciers. Hierdoor worden deze producten tegen een hogere staffelkorting beschikbaar voor het collectief. Het voordeel, dat dit oplevert, is voor de deelnemers van HorecaOrders.

Kwaliteit gegarandeerd

Besparingen mogen natuurlijk nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Daarom werkt HorecaOrders alleen samen met een selecte groep betrouwbare en kwalitatieve leveranciers voor vlees, vis, groenten, ijs, bittergarnituur en wijn.

Gratis deelname

Aansluiten bij HorecaOrders is geheel gratis. U betaalt geen lidmaatschapskosten of percentages over geboekte omzet. U hoeft geen contract te tekenen en heeft geen minimale afname verplichting. U kunt het geheel vrijblijvend uitproberen zonder dat u ook maar ergens aan vast zit.

De voordelen
- Gratis deelname
- Geen afname verplichtingen
- Vrijblijvende proefleveringen
- Direct beginnen met besparen

Sluit u nu aan bij de snelst groeiende horeca inkoopcombinatie van Nederland en profiteer direct van goedkopere inkoopprijzen.

Meer informatie

of e-mail ons