home

Vleesleverancier VC vlees

 


HET VLEESCENTRUM: Uw partner op maat voor slagerij, horeca en instelling.

Oprichter Jan Hartog startte in 1966 Het Vleescentrum B.V. op de Birkstraat te Soest. Al snel groeide het bedrijf uit tot de schakel in de horeca en groothandel in het midden van ons land. Om aan de gestelde eisen te kunnen voldoen is in 1995 het plan van totale nieuwbouw ontstaan.

Een nieuw bedrijfspand werd gerealiseerd. Een pand dat voldoet aan alle keuringseisen. Zoals bijvoorbeeld klimaatbeheersing, routing en normen betreffende EEG-erkenning en Haccp, kwaliteitscontrole. Op 28 januari 1998 werd het pand in gebruik genomen.

Marco Hartog en Ronald van Klooster vormen inmiddels de directie van het Vleescentrum waar vakbekwaamheid en motivatie de kernbegrippen zijn.

 

Algehele automatisering en persoonlijk contact staan garant voor accurate orderafhandeling en de grote mate van flexibiliteit maakt stipte levering mogelijk.

 

NIEUW!!!!

UNITED STEAKS OF AMERICA LINE SINCE 1939

Noord-Amerikaans Black Angus Beef is rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit en is heerlijk mals van smaak. PM Black Angus Beef is een uniek product dat uitermate geschikt is voor restaurants met oog voor kwaliteit en smaak.


Elke week verse aanvoer van uit USA !!!

                                                                  
Voor een uitgebreide prijslijst of een prijsscan klik hier of bel 023-5279258

Terug naar "Onze partners"

Meer informatie

of e-mail ons