home

Verzekeringen Unive

 

Daar plukt u de vruchten van.

Als ondernemer wilt u maar één ding en dat is ondernemen. Uiteraard wilt u met zo min mogelijk werk en gedoe een goede winst maken.
Juist daar gaan wij voor zorgen. Minder administratieve last, beter overzicht een goed gevoel en minder kosten.

Bespaar 10 -20% op uw huidige verzekeringskosten!

Horecaorders is voor alle verzekeringen een samenwerkingsverband aangegaan met Univé Regio+. De verzekeraar zonder winstoogmerk, waar u van kunt profiteren. Univé staat bekend om zijn lage premietarieven en gunstige voorwaarden. Ze zijn voor de 5e keer op rij gekozen als beste MKB-verzekeraar.

                                                  
Speciaal voor Horecaorders is een verzekeringspakket ontwikkeld, waarbij u als klant van Horecaorders direct profiteert van aantrekkelijke kortingen en zeer gunstige voorwaarden. Naast het eigen product is Univé Regio+ ook tussenpersoon voor bijna alle grote verzekeraars. Zo krijgt u als klant altijd een op maat gesneden en objectief advies.
Voor een zeer goede afhandeling van zaken is er een verzekeringsspecialist aan deze samenwerking toegevoegd; Aron Harsveld. Hij is zeer goed bekend met horecabedrijven en ziet het als een uitdaging om voor u een mooie aanbieding te maken. Niet alleen qua prijs, maar vooral qua voorwaarden en overzicht.

 

                                         

 

Aron: “Ik neem veel werk uit handen van de ondernemer zodat hij of zij zich kan bezig houden met het runnen van de eigen winkel. Zo onderhoud ik ieder jaar contact met de ondernemer en dat schept een hechte vertrouwensband. Ik ervaar dat er veel bedrijven zijn die veel minder contact met hun adviseur of bank hebben en graag door Univé het lopende verzekeringspakket onder de loep willen nemen.Door de diversiteit van verschillende producten en ruime mogelijkheden kan Univé alle ondernemers van dienst zijn.”

 

Terug naar "Onze partners"

Meer informatie

of e-mail ons