home

Groenteleverancier FA. H. Liefting

In 1965 werd de basis gelegd door Henk Liefting sr voor het bedrijf Henk Liefting groothandel in aardappelen aan de Oosterzijweg te Heiloo.

Al snel bleek dat er meer behoefte was dan alleen aardappelen, dus werden er ook uien, winterpeen en koolsoorten verkocht.
Gelet op scherpe inkoop en kwaliteit groeide het bedrijf en werd de aardappelschuur al snel weer te klein.
Rond 1975 zijn er dan ook 2 koelhuizen gebouwd, waardoor de totale vraag naar groente en fruit goed ingevuld kon worden.

Steeds meer groentespeciaalzaken zagen het assortiment groeien bij de firma Liefting waaronder ook diverse citrusvruchten.
Na  het wegvallen van Henk Liefting sr heeft Jan Liefting met zijn gezin het roer overgenomen. Het gezin Liefting wist het bloeiende bedrijf verder uit te breiden.

Jan Liefting ging zelf elke dag naar de veilingen in heel Nederland, maar ook buiten onze landsgrenzen om de beste kwaliteit in te kopen.

Rond 2000 kwam het nieuwe kantoor. En rond 2002 is er nog een nieuwe loods aangebouwd dit keer met laadkuilen. Dit was nodig om de vraag vanuit diversen klanten om aan het totaal pakket te voldoen.
Panklare producten, kruiden, exoten en aanverwante artikelen zoals conserven en kant&klaar producten doen dan hun intrede bij fa Henk Liefting.
Dit alles vanuit een modern bedrijfspand die aan alle hoge eisen voldoet.

Inmiddels hebben beide zonen Henk en Stefan het roer overgenomen.

Voor het vervoer van onze of uw producten beschikken wij over een modern eigen gekoeld- wagenpark.

Henk Liefting verzorgt dagelijks uw vraag naar het totale A.G.F. pakket in de ruimste zin van het woord.

Terug naar "Onze partners"

Meer informatie

of e-mail ons