home

Bittergarnituren Oma Bobs

Oma bobs snacks is opgericht door Jurgen Ottenhoff.

Na eerst 25 jaar als kok werkzaam te zijn geweest en een eigen restaurant in Amsterdam te hebben gerund besloot hij dat het mooi was geweest en wilde iets gaan doen met de kroketten recepten van zijn oma, die ook daadwerkelijk Bob heette en elke zondag thuis kroketjes maakte, en ze vervolgens aan iedereen in de buurt uitdeelde en ook wel stiekem verkocht.

Inmiddels kun je wel zeggen dat Oma Bobs een wijd en zijd bekende naam is geworden en is zo ongeveer heel horeca Amsterdam producten van ze gaan verkopen, en inmiddels ook al in veel steden rond Amsterdam.

Het verschil met andere snack fabrikanten is dat Jurgen nog steeds zelf de product ontwikkeling doet en er gebrand op is dat veel van zijn producten nog ambachtelijk worden gemaakt.

Zo worden de bitterballen en kroketten echt nog van bouillon gemaakt die ± 20 uur is getrokken, ook worden er verse kruiden gebruikt in veel producten.

Ook in het assortiment is Oma Bobs onderscheidend, bijv. de geitenkaas kroketjes gemaakt van chevre, bospaddestoel kroketjes gemaakt van gedroogde bospaddelstoelen, spinaziekaas kroketjes, garnalen kroketjes, kaassoufflé maar dan met een jalapenopepertje erin.

Levering geschied gedurende 6 dagen per week maar zelfs als men in nood is kan men in uitzonderlijke gevallen ook op zondag bij ons terecht.

Ook voor speciale verzoeken, bijv. smaken, kan men bij ons terecht echter hiervoor is de voorwaarde dat in 1 keer alles afgenomen moet worden van dat specifieke product en dat zijn dan 200 dozen a 2,5 kg.

Wij zijn nog echt mensen die service gevoeligheid en ambacht weten te waarderen.

Terug naar "Onze partners"

Meer informatie

of e-mail ons