home

Hoe werken wij

HorecaOrders helpt individuele ondernemingen hogere kortingen bij de leveranciers te bedingen door de krachten van de Nederlandse horeca te bundelen in een collectief.

Inkoopscan

Wanneer u geïnteresseerd bent in deelname, komen wij bij u op locatie voor een persoonlijke kennismaking en een vrijblijvende, kosteloze inkoopscan. Wij gebruiken uw pakbonnen of facturen om de prijzen van uw leveranciers te vergelijken met de prijzen die onze leveranciers rekenen.

Kennismaking

Als deelnemer van HorecaOrders kunt u ervoor kiezen om zaken te doen met alle partners. Maar het is ook mogelijk om slechts bij één of twee van onze leveranciers te bestellen. Wij brengen u in contact met de leverancier(s) van uw keuze. Zo kunt u al uw wensen bespreken en een vertrouwd gevoel krijgen met uw nieuwe leverancier. Tevens kunt u een eventueel proefpakket ontvangen.

Direct van start

Na kennismaking met ons en uw gekozen leverancier(s) bepaalt u of u gebruik wilt maken van de scherpe inkooptarieven van HorecaOrders. Middels een deelnameformulier kunt u aanspraak maken op de collectiviteitskorting die onze partners berekenen. Deelname aan het HorecaOrders collectief is geheel gratis en u bent niet gebonden aan een minimale afname.

Sluit u nu aan bij de snelst groeiende horeca inkoopcombinatie van Nederland en profiteer direct van goedkopere inkoopprijzen.

Meer informatie

of e-mail ons